HOTEL2019-09-05T07:03:00+00:00

HOTEL

Servicii incluse:

internet/tv

room service

rezervări bilete avion

rezervări curse auto

rezervări tren

rezervări bilete muzeu

apelări taxi

trezire comandată

parcare păzită

seif

Servicii taxabile:

telefon

spălătorie, călcătorie

transport la aeroportul Cluj-Napoca

sală conferințe

servicii secretariat

junior suite

Junior Suite sunt cele mai elegante și încăpătoare camere pe care SunGarden Salin vi le oferă pentru a avea un sejur frumos și relaxant. Apartamentul este compus dintr-un dormitor cu pat matrimonial, un living spațios care este dotat cu o canapea. Acesta este alegerea perfectă pentru o familie care preferă o cameră cât mai cuprinzătoare.

Mic Dejun

Internet

Parcare

TV

Rezerva acum

single premium

Pentru cei ce doresc un plus de confort și un spațiu cât mai cuprinzător camerele Single Premium, cu o suprafață de 26 mp, vin în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră. Acestea sunt alegerea potrivită pentru cei ce călătoreasc singuri și iși doresc o cameră cu adevărat spațioasă.

Mic Dejun

Internet

Parcare

TV

Rezerva acum

double premium

Camerele Double Premium fiind unele din cele mai spațioase camere din hotelul nostru sunt perfecte pentru cei ce călătoresc alături de familie. Având o suprafață de 26 mp, camera oferă un confort ridicat fiind dotată la cele mai înalte standarde.

Mic Dejun

Internet

Parcare

TV

Rezerva acum

Single standard

Camerele Single Standard sunt cea mai bună opțiune atunci când alegeți să călătoriți singur. Camere sunt decorate cu bun gust și beneficiază de cele mai moderne dotări. Având o suprafață totală de 16 mp acestea oferă un confort sporit pentru cei aflați în trecere sau călătorii de afaceri.

Mic Dejun

Internet

Parcare

TV

Rezerva acum

double standard

Având o suprafață totală de 16 mp camerele Double Standard sunt alegerea perfectă pentru a găzduii mai multe persoane. Dacă sunteți în Turda alături de cei dragi, aceste camere decorate în culori calde vă așteaptă să experimentați confortul la cel mai înalt nivel.

Mic Dejun

Internet

Parcare

TV

Rezerva acum