Motel SunGarden Salin

 Motelul este o alegere potrivită pentru cei care doresc să se bucure de confortul oferit de SunGarden Salin, la un preț accesibil, într-o ambianță liniștită.

Având o capacitate de 19 camere, acestea se grupează astfel:

 6 Camere Double (cu pat matrimonial)
 7 Camere Twin (cu 2 paturi separate)
 6 Camere Triple (cu 3 paturi separate)

Servicii incluse

  • internet/tv
  • apelări taxi
  • parcare păzită

Servicii taxabile

  • spălătorie, călcătorie
  • transport la aeroportul Cluj-Napoca
  • sală conferinţe
  • servicii secretariat

Mic  Dejun: 20 RON/ persoană.

Noutăţi

Niciun Rezultat

Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.

Testimoniale
Competenţă, implicare, dar mai ales seriozitate şi calitatea serviciilor, acestea sunt lucrurile pe care le-am căutat atunci când am ales să lucrăm cu SunGarden Salin . Am găsit aceste calităţi la ei şi ele ne-au fost confirmate de-a lungul unei colaborări care durează de mai bine de 1 an în organizare nunţii noastre. Încrederea ne-a fost răsplătită. Va Mulțumim! Corina şi Răzvan

Competenţă, implicare şi seriozitate

Bună tuturor,  în primul rând vreau să felicit echipa existenţa în acest hotel, de foarte bună calitate. Serviciile sunt net superioare multor hoteluri din Turda. Noi am organizat conferinţă în acest hotel şi rezultatele finale au fost foarte mulţumitoare. Vă recomandăm tuturor să apelaţi la ei, sunt profesionişti. Adrian Niţescu

Staf de profesionişti

Mulţumesc celor din conducere, Revelionul petrecut la Sun Garden a fost minunat, bine organizat, cu toate că noi eram cazaţi la ei din întâmplare ne-am simţit foarte bine. Ne-aţi făcut sfârşit de an minunat cu toate că noi eram cazaţi pentru nişte tratamente. Bogdan T.

Felicitări pentru organizare