SALA DE FITNESS

Clubul nostru de Fitness defineşte noi standarde de excelenţă în domeniul sportului, satisfăcând şi cele mai pretenţioase aşteptări. Ne adresăm atât clienţilor hotelului cât şi iubitorilor de sport din Turda. SunGarden Fitness este dotată cu aparate de ultimă generaţie. Aceasta conţine o zonă de cardio (benzi de alergat, steppere, bicicletă verticală, bicicletă eliptică, etc); cât şi o zona unde clienţii pot lucra pe partea de tonifiere și  creştere musculară. Punem la dispoziţia clienţilor noştri o serie de accesorii pentru a efectua un antrenament cât mai complex (Trx-uri, mingi medicinale, fitball balls, sac bulgăresc, dumble bells, gantere). Toate antrenamentele se realizează sub îndrumarea instructorului nostru certificat.

Noutăţi

Niciun Rezultat

Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.

Testimoniale
Competenţă, implicare, dar mai ales seriozitate şi calitatea serviciilor, acestea sunt lucrurile pe care le-am căutat atunci când am ales să lucrăm cu SunGarden Salin . Am găsit aceste calităţi la ei şi ele ne-au fost confirmate de-a lungul unei colaborări care durează de mai bine de 1 an în organizare nunţii noastre. Încrederea ne-a fost răsplătită. Va Mulțumim! Corina şi Răzvan

Competenţă, implicare şi seriozitate

Bună tuturor,  în primul rând vreau să felicit echipa existenţa în acest hotel, de foarte bună calitate. Serviciile sunt net superioare multor hoteluri din Turda. Noi am organizat conferinţă în acest hotel şi rezultatele finale au fost foarte mulţumitoare. Vă recomandăm tuturor să apelaţi la ei, sunt profesionişti. Adrian Niţescu

Staf de profesionişti

Mulţumesc celor din conducere, Revelionul petrecut la Sun Garden a fost minunat, bine organizat, cu toate că noi eram cazaţi la ei din întâmplare ne-am simţit foarte bine. Ne-aţi făcut sfârşit de an minunat cu toate că noi eram cazaţi pentru nişte tratamente. Bogdan T.

Felicitări pentru organizare